Staedtler permanente dobbelt-endede tuscher

STAEDTLER Permanente Duotusser

STAEDTLER har også et udvalg af tusser, som kan bruges til at male på sten. Deres dobbelt-endede permanente tusser, giver dig mulighed for at lave flotte detaljer på dine sten.

De permanente Duotusser fra STAEDTLER er rigtigt gode, hvis du gerne vil lave detaljerede tegninger på sten. De dobbelt-endede tusser har spidser på både 3.0 mm og 0.5 mm tykkelse.

Staedtler duotusch permanent tusch til sten

Det giver mulighed for mange fine detaljer, eller mere “grove” streger, med de tykkeste ender. Tusserne er meget brugbare for både børn og voksne.

STAEDTLER tusserne fås i sæt med henholdsvis 18 eller 36 tusser i assorterede farver. Den lille pakke er fin til mange projekter, men med den store pakke tusser, får du dobbelt så mange farver at lege med, og kan lave endnu mere detaljere stenmalerier og -tegninger.

STAEDTLER Duotusser til at tegne på sten

Duotusserne er permanente tusser, som kan bruges på mange typer overflader. Brug dem til bl.a. glas, keramik og porcelæn, stof, papir og karton. Og så er de også yderst velegnede til sten.

Tussernes dækkeevne er ikke helt på niveau med eksempelvis Posca tusser og Plus Color tusser. Men tusserne er meget velegnede til at tegne på lyse sten. Ellers kan du give stenene en lys grundfarve først, inden du maler på dem med Duotusserne. Så træder dine kreative kunstværker mere i karakter.

Skal du male på sten, som efterfølgende skal ligge udendørs? Så giv dine færdige sten nogle lag akryllak. Så sikrer du dig at dine flotte stenmalerier bedre klarer regn, vind og vejrforholdene.

Få idéer til at male på sten

Under Inspiration kan du finde kreative idéer, som du kan bruge, eller lade dig inspirere af. Her er massevis af flotte stentegninger, som kan laves af både børn og voksne.