Plus Color tusser - akryltusser til sten maling

Plus Color tusser

Plus Color akryltusser er super gode til at male på sten med. De giver flot silkemat farve med høj farveintensitet med god dækkeevne på sten.

De vandbaserede akryltusser fra Plus Color indeholder en flot silkemat hobbymaling, som giver dig en god dækkeevne på rigtigt mange slags overflader. Tusserne er specielt velegnede til dig der gerne vil være kreativ med sten, træ, ler, gips, pap, papmaché og selvfølgelig også på malerlærred.

Stort udvalg af Plus Color tusser

De permanentet Plus Color tusser fås i et utal af farver, så du kan købe lige nøjagtigt de farver, som du har behov for til dine hobbyprojekter.

Tusserne kan købes enkeltvis eller som Plus Color tusser sæt, hvor du får 3 assorterede farver. Der findes også sæt med 18 tusser, hvor du får dækket de mest gængse farver.

Plus Color tuscherne er A-mærkede, som sikrer at de opfylder krav ift. miljøbelastning. Det betyder også at tusserne er velegnede til brug af både børn og voksne.

Plus Color tusser kan købes i mange online hobbybutikker.

Mal på sten med Plus Color tusser

Plus Color tuscher er akryltuscher, som du kan bruge på bl.a. træ, metal, plast. glas, lærred, stof, pap, papmaché og meget mere. Og også til at male på sten.

Plus Color tusser er nemlig perfekte til at male på sten med. Brug dem til at tegne flotte mønstre og detaljer på stenene. Skal du bruge en grundfarve som baggrund, kan du enten male med tusch, eller vælge en Plus Color hobbymaling til at grunde din sten med. Så sparer du på farven i tussen.

Så er du på udkig efter nogle rigtigt gode stentusser til kreativ hobby og sommerhusture, så er Plus Color tusserne svaret.

Maler du sten, som du vil opbevare udendørs, vil vi anbefale at du lakerer stenene med en akryllak, når du har malet dem færdige. Det giver dem ekstra beskyttelse mod regn og vejr.

Kreative idéer med Plus Color tusser på sten

Vi har samlet et stort udvalg af kreative idéer til stenmaling, som du kan bruge dine Plus Color tusser til.

Kig under idéer for at se en oversigt over nogle af de muligheder der findes. Måske du kan finde inspiration til hvad du skal male på stenene her.

Blandt vores idéer kan du bl.a. finde:

  • Mariehøne malet med Plus Color tusch

FAQ om Plus Color tusser

Hvad er Plus Color tusser?
Plus Color tusser er permanente vandbaserede akryltuscher. Tusserne har en god dækkeevne, og du kan bruge dem på mange slags overflader.

Hvad kan Plus Color tusser male på?
Du kan male på næsten alt med Plus Color tusser. Tussen kan male på de fleste slags overflader, bl.a. sten, lærreder og canvas, papmaché, træ, plast, glas, keramik, metal og meget mere.

Er Plus Color tusser vandfaste?
Ja, Plus Color tusser er vandfaste. Akrylfarven i tusserne er permanent, men kan dog blive slidt af, af regn, vind og vejr hvis de ligger ude i naturen. Med en finish i akryllak, sikrer du mere vejrbestandige farver på dine sten.